Υγεία & Διατροφή

Απόστολος Ζέρβας: “Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως”. “Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο παιδίατρος, Απόστολος Ζέρβας. “Αυτό το εμβόλιο στηρίζεται στο mRNA δίνει δηλαδη την πληροφορια στο κύτταρο να παράγει την ακίδα, η οποία όμως κυκλοφορεί στο αίμα, πηγαίνει σε όλα τα όργανα και κάνει ζημιά γιατί είναι τοξική….

Κάνει ζημιά στο ανοσοποιητικό σύστημα βρεφών ή και νεογνών τα οποία κυοφορούν γυναίκες εμβολιασμένες. Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως. Ένα εμβόλιο που δεν έχει ελεγχθεί, με προσωρινη άδεια, είναι πολύ επικίνδυνο”.

 

“Συνεχίζουν να επιμένουν σε μία ίωση του ανώτερου αναπνευστικού , η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς, με τους τρόπους που εμείς έχουμε διδαχθεί”
“Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

πηγη

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock