Υγεία & Διατροφή

Αριθμοί ρεκόρ πλήρως εμβολιασμένων “υγιών” ανθρώπων αρρωσταίνουν και πεθαίνουν – Οι γιατροί προβληματίζονται

Αριθμός ρεκόρ πλήρως εμβολιασμένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο πέφτει νεκρός και οι αρχές δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί.

Η υπερβολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες στη Νέα Ζηλανδία βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ με περίπου 100 άτομα να πεθαίνουν κάθε μέρα στη Νέα Ζηλανδία (5 εκατομμύρια κάτοικοι).

Τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας δείχνουν ότι περίπου 7 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα με το Covid, αλλά μόνο το πολύ 3 από αυτούς την ημέρα εξαιτίας του Covid. Έτσι, αυτό είναι μόλις το 3% των θανάτων.

Αν δεν είναι το Covid που κατακλύζει τα νοσοκομεία μας, τότε τι είναι;

Το Expose-news.com αναφέρει: Το Υπουργείο Υγείας και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μιλούν αόριστα για μια κακή περίοδο γρίπης, αλλά ένας γρήγορος έλεγχος της ιστοσελίδας FluTracking αποκαλύπτει ότι η περίοδος γρίπης του 2022 δεν είναι καν τόσο κακή όσο το 2019.

Ο υδραυλικός μου τηλεφώνησε για μια εργασία την περασμένη εβδομάδα και παραπονέθηκε για το προσωπικό που αρρωσταίνει συνεχώς. Οι αναρρωτικές άδειες των εκπαιδευτικών έχουν αυξηθεί κατά 80%. Οι εφημερίδες αναφέρουν επίσης ότι οι επιχειρήσεις των ακτινιδίων κλείνουν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού που επιδεινώνεται από τις “χειμερινές ασθένειες”, αλλά καθώς η γρίπη δεν είναι τόσο συχνή, τι μπορεί να συμβαίνει;

Ένα εμπεριστατωμένο άρθρο στο Stuff σήμερα το πρωί περιέχει μια σημαντική ένδειξη:

Η Therese Manning, υπεύθυνη κλινικής νοσοκόμας του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Te Whatu Ora Taranaki, δήλωσε ότι, ενώ δεν έχει αλλάξει πολύ ο αριθμός των επισκέψεων στα επείγοντα περιστατικά τα τελευταία πέντε χρόνια, η οξύτητα των ασθενών είναι υψηλότερη.

“Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε ασθενείς που παρουσιάζονται με πιο σοβαρές ασθένειες και τραυματισμούς… Έτσι, υπάρχουν περισσότεροι ασθενείς που πρέπει να εξεταστούν εντός 10 λεπτών από την άφιξη…. Αυτό δείχνει ότι οι ασθενείς είναι πιο άρρωστοι και επομένως είναι πιθανό να παραμείνουν στο νοσοκομείο περισσότερο”.

Οι οξείες παρουσιάσεις στα ΤΕΠ αυξάνονται, αλλά με τι νοσούν; Δεν μας το λένε και μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ, αν επιτραπεί στους τσάρους της υγείας μας να συνεχίσουν να αρνούνται την πρόσβαση στις πληροφορίες.

Αυτή την εβδομάδα αναφέρθηκε ευρέως (σωστά) ότι έξι Καναδοί γιατροί πέθαναν ξαφνικά (τουλάχιστον τρεις από αυτούς αμέσως μετά το υποχρεωτικό 4ο εμβόλιο), αλλά τα νοσοκομεία αρνήθηκαν να ανακοινώσουν την αιτία θανάτου ή την κατάσταση εμβολιασμού επικαλούμενα λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Οι αρχές αρνήθηκαν σθεναρά ότι οι θάνατοι θα μπορούσαν να σχετίζονται με τον εμβολιασμό με mRNA.

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά οι ιστορίες για περιστατικά αιφνίδιου θανάτου φαίνεται να έχουν πέσει από το ραντάρ των MSM. Πριν από τρία χρόνια ένας αιφνίδιος ανεξήγητος θάνατος μπορεί να είχε γίνει πρωτοσέλιδο, αλλά σήμερα, αν αναφέρονται καθόλου, παραμένουν στην ορατή διαδικτυακή σελίδα μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ίσως να σας διέφυγε αυτό το περιστατικό.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν τα δεδομένα των ΤΕΠ του νοσοκομείου Taranaki και τα δεδομένα θνησιμότητας από όλες τις αιτίες: η οξεία ασθένεια και ο αιφνίδιος θάνατος βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Τα στοιχεία για τις ασφαλίσεις ζωής από τις ΗΠΑ δίνουν μια παρόμοια εικόνα. Έχουν λοιπόν οι εφημερίδες μας πάψει να ενδιαφέρονται ή μήπως, όπως και τα νοσοκομεία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, έχουν κατακλυστεί για να αντεπεξέλθουν; Έχοντας προωθήσει έντονα τον εμβολιασμό με mRNA επί δεκαοκτώ μήνες, ντρέπονται να κάνουν ερωτήσεις;

Δεν σιωπούν όλοι. Ο καθηγητής Shmuel C. Shapira, επί μακρόν επικεφαλής του ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικών Ερευνών, μιλάει για την αποτυχία του ισραηλινού προγράμματος εμβολιασμού mRNA της Pfizer, περιγράφοντάς το ως ένα χάρτινο σπίτι που πρόκειται να καταρρεύσει και να μας θάψει όλους. Ο ίδιος έγραψε στο twitter: “Ο κ:

“Δεν είμαι κατά των εμβολίων, είμαι κατά της βλακείας, της ψευδούς επιστήμης και της διαχείρισης που δεν είναι επαγγελματική και αγνοεί τα πραγματικά ζητήματα”.

Η Δρ Clare Craig, πρώην διαγνωστική παθολόγος του NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο, υψώνει επίσης τη φωνή της. Μιλώντας στο GB news ανέλυσε τα επίσημα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης. Αυτό δείχνει ότι 1 στις 5.000 δόσεις προκαλεί σοβαρή αντίδραση στα εμβόλια Covid, αλλά δεν σταματά εκεί.

Η γερμανική κυβέρνηση δεν είναι ποτέ από αυτούς που αποφεύγουν τη συλλογή δεδομένων, οπότε διεξήγαγε επίσης μια έρευνα σε περισσότερους από μισό εκατομμύριο λήπτες εμβολίων και διαπίστωσε ότι 1 στους 500 ανέφερε σοβαρή αντίδραση μετά από μια δόση mRNA (πάνω από δέκα φορές περισσότερο από τον υποεκτιμώμενο επίσημο αριθμό).

Αν ανησυχείτε ότι οι ελαφρά προσβεβλημένοι Γερμανοί διογκώνουν τα νούμερα, σταματήστε να ανησυχείτε. Ο ορισμός της σοβαρής ανεπιθύμητης αντίδρασης απαιτεί να νοσηλευτεί κάποιος σε νοσοκομείο ή να υποστεί ένα μόνιμα μεταβαλλόμενο γεγονός στη ζωή του.

Ο Dr. Craig μας κάλεσε να απομακρυνθούμε από τη μοντελοποίηση και τις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια και να σκεφτούμε ότι τα δεδομένα του Covid από όλο τον κόσμο δεν δείχνουν ότι ο εμβολιασμός με mRNA οδηγεί σε μείωση των θανάτων. Πιο ενδεικτικές είναι οι συγκρίσεις μεταξύ συγκρίσιμων χωρών με υψηλά και χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού.

Για παράδειγμα το Ισραήλ με σχεδόν 100% εμβολιασμένο (και οι περισσότεροι ενισχυμένοι με τέσσερις δόσεις) σε σύγκριση με την Παλαιστίνη με μόλις 40% διπλά εμβολιασμένο. Το Ισραήλ έχει 1.204 θανάτους που σχετίζονται με το Covid ανά εκατομμύριο πληθυσμού και η Παλαιστίνη 1.182 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού περίπου το ίδιο. Γίνεται φανερό ότι ο εμβολιασμός με mRNA δεν μειώνει το ποσοστό θανάτων από Covid.

Κοιτάξτε τα δεδομένα του Covid από την Αφρική και η εικόνα γίνεται πιο ανησυχητική. Η Αφρική έχει ποσοστό εμβολιασμού 15%, πληθυσμό τρεις φορές μεγαλύτερο από την Ευρώπη και 9 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid. Ενώ η Ευρώπη έχει 240 εκατομμύρια κρούσματα και ποσοστό εμβολιασμού κατά του Covid περίπου 90%.

Απλά να θυμάστε ότι η ανάλυση των δεδομένων θανάτου από το Covid δεν περιλαμβάνει την αύξηση των θανάτων από όλες τις αιτίες που δεν σχετίζονται με τη μόλυνση από το Covid, τα στοιχεία δείχνουν μειωμένη ανοσία ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού με mRNA.

Ο Dr. Craig ανέφερε ότι το ευρύ κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο ψηφίζει με τα πόδια και δεν έρχεται για αναμνηστικό εμβόλιο (και σταματά να φέρνει τα παιδιά του για αυτό το επικίνδυνο εμβόλιο). Δεν είμαστε όλοι σε συμπάθεια; Περιμένουμε τους γιατρούς μας να μιλήσουν και τα δικαστήριά μας να κάνουν τους υπολογισμούς τους.

newspunch.com

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock