ΕνημέρωσηΟικονομία

Αθανασίου (Lamda): Μέχρι τις 20 Μαρτίου η ανακοίνωση των εργολάβων για τις υποδομές στο Ελληνικό

Τα έργα στο Ελληνικό συνεχίζονται σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και στο τέλος του 2025 με τις αρχές του 2026 θα έχουν ολοκληρωθεί το κομμάτι της παραλιακής λεωφόρου, τα γραφεία καθώς και τα εμπορικά κέντρα τόνισε εμφατικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

«Προχωράμε βάσει σχεδίου και μάλιστα πολύ γρήγορα, παρόλο σε αυτή τη φάση αυτό δεν φαίνεται», ανέφερε στο πλαίσιο ενημέρωσης δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ελληνικού.

Απόδειξη, το γεγονός ότι, όπως ανέφερε, το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί οι πρώτοι εργολάβοι που θα αναλάβουν το πρώτο σκέλος των έργων υποδομής του Ελληνικού. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 250-300 εκατ. ευρώ από τα συνολικά έργα υποδομών ύψους 450-500 εκατ. που θα πραγματοποιηθούν εντός της ερχόμενης πενταετίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock