ΕνημέρωσηΟικονομία

Attica Bank: Με ποσό άνω των 215,7 εκατ. ευρώ στην αύξηση κεφαλαίου ΤΧΣ, Ellington και ΤΜΕΔΕ

Τη συμμετοχή στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της του Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, του ΤΜΕΔΕ και του επενδυτικού ομίλου Ellington, δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου η Attica Bank, αναφέροντας εκτενώς και τα ακριβή ποσά που θα επενδυθούν από τους παραπάνω μετόχους της. 

Όπως τονίζει η τράπεζα στην ανακοίνωσή της, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα συμμετάσχει με το ποσό των 153.765.391 ευρώ, ενώ τα ΤΜΕΔΕ και Ellington με κεφάλαια 62 εκατ. ευρώ. Παράλληλα η τράπεζα στην ανακοίνωση διευκρινίζει τους ακριβείς όρου μέσω των οποών θα γίνει αυτή η διαδικασία.

Πιο αναλυτικά η Attica Bank επισημαίνει τα ακόλουθα: «Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των από 18- 11-2021 και 08-12-2021 ανακοινώσεών της, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock