ΕνημέρωσηΟικονομία

Attica Bank: Επιβεβαιώνει τη μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές εγνωσμένου κύρους

Ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο εξέδωσε η Attica Bank αναφορικά με τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για τους σκοπούς της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, και την ημερομηνία εισαγωγής προς διαπραγμάτευση στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α. των παραστατικών τίτλων που έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο υλοποίησης των προβλέψεων του άρθρου 27Α του ν. 4172/2013.

H Attica Bank ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό για τις ακόλουθες εξελίξεις:

«Α. Στο πλαίσιο της εξουσίας που παρασχέθηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις της 07.07.2021 & 15.09.2021 στο Δ.Σ. για λήψη απόφασης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της προπαρασκευαστικής διαδικασίας που διενεργείται από την Τράπεζα για τους σκοπούς της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, με τη συνδρομή των συμβούλων της, «AXIA Ventures Group Ltd» και «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και των νομικών γραφείων Orrick Herrington & Sutcliffe LLP (αλλοδαπό δίκαιο) και Ποταμίτης – Βεκρής (Ελληνικό Δίκαιο). Η φάση αυτή περιλάμβανε και την πρόσκληση προς επενδυτές για υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock