ΕνημέρωσηΟικονομία

BCA: Νέα υπερσύγχρονη αίθουσα διαχείρισης στόλου

Αίθουσα διαχείρισης στόλου διαθέτουν οι μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες. Από αυτή επικοινωνούν με τα πλοία τους και τα ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο. Πλέον, για πρώτη φορά στον κόσμο, μια υπερσύγχρονη προσομοίωση αίθουσας διαχείρισης στόλου βρίσκεται στη διάθεση των φοιτητών της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων του BCA College.

H νέα αίθουσα χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της πληροφορικής, προσομοιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση μιας ναυτιλιακής εταιρείας εποπτεύει ένα ευρύ φάσμα των λειτουργιών των πλοίων του στόλου της, μειώνοντας σημαντικά τον φόρτο εργασίας των πλοιάρχων, προλαμβάνοντας αστοχίες, δίνοντας λύσεις και αξιοποιώντας τις πληροφορίες που παίρνει, σε πραγματικό χρόνο, από κάθε σημείο της υδρογείου.

Το BCA College, με παράδοση 50 ετών στην εκπαίδευση επαγγελματιών του ναυτιλιακού management, που έχουν αναδειχθεί σε κορυφαία στελέχη των ελληνικών και των ξένων ναυτιλιακών εταιρειών, συνεργάστηκε για τη δημιουργία αυτής της αίθουσας με την εταιρεία MarineTraffic, τη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία συλλογής δεδομένων θέσης πλοίων και παροχής πληροφοριών και analytics σχετικά με τη ναυτιλία παγκοσμίως.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger