ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Beyond: Η ψηφιακή καινοτομία «πήγε» στη Θεσσαλονίκη

Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών στην Ελλάδα αλλά και οι λύσεις που υπάρχουν διαθέσιμες τόσο στη χώρα μας από εγχώριες εταιρείες, πολυεθνικές αλλά και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης βρέθηκαν στο επίκεντρο της Beyond.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 14-16 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό και να αποτελέσει το σημείο συνάντησης των καινοτόμων οργανισμών και φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Η Beyond, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, συνδιοργανώθηκε από την Helexpo, την Industry DisruptorsGame Changers και την Be Best. Τα δείγματα από την πρώτη διοργάνωση κρίνονται ως θετικά δεδομένου ότι ο στόχος που είχε τεθεί για την παρουσίαση μίας όσο το δυνατόν πιο ευρείας γκάμας από εφαρμογές, λύσεις και υπηρεσίες επιτεύχθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock