ΕνημέρωσηΟικονομία

«Career Days» στο Praktiker Παλλήνης

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Στην Praktiker Hellas, αναζητούμε άτομα γεμάτα όρεξη και πάθος για νέα ξεκινήματα! Και γι’ αυτό σε περιμένουμε στις 24/05 στο κατάστημα Παλλήνης, για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην εταιρία μας.

Τα Career Days είναι εκδηλώσεις καριέρας, ανοιχτές προς το κοινό, κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας επισκεφθεί στα καταστήματά μας, να συναντηθεί με εκπρόσωπο της εταιρίας μας, να περάσει από συνέντευξη και να αξιολογηθεί για απασχόληση σε μία από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο εκάστοτε κατάστημά μας και συγκεκριμένα στις 24/05 στην Παλλήνη.

Στην Praktiker Hellas, στο Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY στην Ελλάδα, για μια ακόμη φορά καινοτομούμε. Δίνουμε πρόσβαση σε νέους ανθρώπους να γνωρίσουν τη δουλειά μας και να εργαστούν πλάι μας, όπως κάνουμε εδώ και 30+ χρόνια στο πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων και με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock