ΕνημέρωσηΟικονομία

CITROËN Ë-JUMPY HYDROGEN: Η πληρέστερη ηλεκτρική γκάμα για τις ανάγκες των επαγγελματιών

Συνδυάζοντας μπαταρίες με κυψέλες υδρογόνου, το Citroën ë-Jumpy Hydrogen προσφέρει μεγάλη αυτονομία σε ηλεκτρική λειτουργία χωρίς συμβιβασμούς.

  • Με αυτονομία άνω των 400 χλμ. και ανεφοδιασμό σε υδρογόνο που διαρκεί λιγότερο από τρία λεπτά, το Citroën ë-Jumpy Hydrogen είναι ο πρόδρομος του μελλοντικού ηλεκτρικού ελαφρού επαγγελματικού.
  • Το σύνολο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Citroën (LCV) προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, με τα ë-Berlingo Van, ë-Jumpy, ë-Jumpy Hydrogen και ë-Jumper, να είναι ήδη διαθέσιμα, ενώ τo Μy ΑΜΙ Cargo αναμένεται στις αρχές του νέου χρόνου στη χώρα μας.
  • Η Citroën αποδεικνύει την ασυναγώνιστη ικανότητά της να προσφέρει σύγχρονες, τεχνολογικά προηγμένες και προσιτές λύσεις για να καλύψει τις χρήσεις και τις ανάγκες βιώσιμης μετακίνησης των πελατών. Περισσότερο από ποτέ, η Citroën αποτελεί τη σωστή λύση και για τους επαγγελματίες.

«Το ë-Jumpy Hydrogen συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, με την αρχιτεκτονική του, που συνδυάζει τις κυψέλες υδρογόνου και τη μπαταρία, το Van προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο τεχνολογιών. Τόσο οι κυψέλες υδρογόνου, όσο και η συστοιχία των μπαταριών, έχουν ενσωματωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο, την ικανότητα φόρτωσης που αναγνωρίζουμε πως είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τους επαγγελματίες. Το ë-Jumpy Hydrogen ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών με αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων και χρόνο φόρτισης μόλις τριών λεπτών, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ικανότητα ανάκτησης περισσότερης ενέργειας κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock