Τρόπος Ζωής

Coachella: Δεν θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού, μάσκες ή τεστ για την είσοδο των θεατών

Χωρίς περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν τα φεστιβάλ Coachella και Stagecoach καθώς δεν θα απαιτούνται ούτε πιστοποιητικά εμβολιασμού ούτε μάσκες αλλά ούτε και τεστ πριν την είσοδο των θεατών.

Οι διοργανωτές των Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley και Stagecoach στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα άρουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό στις φετινές διοργανώσεις, καθώς στη διαδικτυακή σελίδα Υγείας και Ασφάλειας Φεστιβάλ Coachella αναφέρεται ότι δεν θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού, τεστ ή μάσκες «σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες».

Σημειώνεται ωστόσο, ότι αυτός ο κανόνας θα μπορούσε να ανατραπεί ανάλογα με «τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς ή τοπικούς κυβερνητικούς φορείς, τους καλλιτέχνες ή τον υποστηρικτή» και ότι οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν πτυχές του Φεστιβάλ, ενδεικτικά, «χωρητικότητα, διαδικασίες συμμετοχής και απαιτήσεις εισόδου, όπως απόδειξη εμβολιασμού ή/και αρνητικό τεστ COVID-19 και άλλα προστατευτικά μέτρα, όπως η υποχρεωτική μάσκα προστασίας».

Αμέσως μετά τον τερματισμό της υποχρέωσης της χρήσης μάσκας στην Καλιφόρνια, πάρθηκε και η απόφαση άρσης των περιορισμών για την COVID-19 κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Coachella θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου – 17 Απριλίου και 22 – 24 Απριλίου και το Stagecoach θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου – 1 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Coachella: Δεν θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού, μάσκες ή τεστ για την είσοδο των θεατών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger