ΕνημέρωσηΟικονομία

Coca-Cola Hellas: Οι τέσσερις πυλώνες δράσης για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Για τις δράσεις και τα σχέδια της Coca-Cola Hellas σχετικά με τη βιωσιμότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία, μίλησε στη σειρά podcast Eco Gen του CNN Greece ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κύριος Σταύρος Μουρελάτος.

Αναπτύσσοντας τους τέσσερις πυλώνες δράσης της Coca-Cola Hellas, ο κύριος Μουρελάτος επισήμανε την εύρυθμη λειτουργία της ειδικά όσον αφορά στη βιωσιμότητα και αναφέρθηκε εκτενώς στα προγράμματα για τη διαφύλαξη του νερού στα ελληνικά νησιά, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, με γνώμονα το όραμα για «Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα», τη μείωση πρόσληψης ζάχαρης από το καταναλωτικό κοινό μέσω των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της και για την αποδοχή της διαφορετικότητας, ως στοιχείο του DNA της εταιρείας.

Παράλληλα, ο κύριος Μουρελάτος εξηγεί πώς πήρε ο ίδιος την απόφαση να επιστρέψει και να εργαστεί στην Ελλάδα, αλλά και ποιοι είναι οι παράγοντες που κάνουν την Coca-Cola ως προϊόν και ως brand να ξεχωρίζει, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ίδιος στέκεται ιδιαιτέρως και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει η Coca-Cola με τον κλάδο HoReCa, αναπτύσσοντας τους τρόπους με τους οποίους συμβάλλει η εταιρεία στη στήριξη των ιδιοκτητών σε σχέση με τα ζητήματα διαχείρισης των απορριμμάτων, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σταύρος Μουρελάτος, γενικός διευθυντής Coca-Cola Hellas / Φωτογράφος: Επαμεινώνδας Κουτσούκης για το Fortune Greece

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock