ΕνημέρωσηΟικονομία

ΔΕΗ: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης – Σεβασμός στο περιβάλλον και τις επόμενες γενιές

Οι επιδόσεις των δύο πιο σημαντικών θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης της, τον ΔΕΔΔΗΕ και την ΔΕΗ Ανανεώσιμες αποτυπώνονται στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021 που ανακοίνωσε ο Όμιλος ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης παρουσιάζει τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων του Ομίλου για το 2021 και η επίδοση των Εταιρειών του Ομίλου (ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ Ανανεώσιμες) σε μια σειρά από βασικά κριτήρια και δείκτες επίδοσης για το Περιβάλλον (Environment), την Κοινωνία (Society) και τη Διακυβέρνηση (Governance) με βάση την προτεραιοποίηση των θεμάτων ESG/Βιώσιμης Ανάπτυξης όπως αυτή αναδείχθηκε από την έρευνα ουσιαστικότητας τον Αύγουστο του 2021.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, υπερδιπλασιάστηκε το σύνολο του αριθμού GRI δεικτών που δημοσιοποιήθηκε, συγκριτικά με την προηγούμενη του 2020, αυξάνοντας σημαντικά τους δείκτες για τις δύο κύριες θυγατρικές τον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ώστε να υπάρχει αντίστοιχη κάλυψη με τη μητρική ΔΕΗ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock