ΕνημέρωσηΟικονομία

Δεκαπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο πρώτο τρίμηνο του 2022

Δεκαπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ το πρώτο τρίμηνο του 2022 από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και ανήλθαν σε 88,3 εκατ. ευρώ, από 8,7 εκατ. το 2021, ενώ τα καθαρά έσοδα σημείωσαν άλμα 162,5%.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών (GGR) α’ τριμήνου 2022 ανήλθαν σε 457,2 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 162,5% σε ετήσια βάση ως αποτέλεσμα της ισχυρής απόδοσης των retail δραστηριοτήτων, τα οποία λειτουργούσαν με περιορισμούς λόγω της πανδημίας (τα καταστήματά μας παρέμειναν κλειστά για όλο το α’ τρίμηνο 2021), ενώ το online συνεχίζει την ισχυρή του συνεισφορά.

Ο όμιλος κάνει λόγο για ενθαρρυντική απόδοση των retail δραστηριοτήτων το α’ τρίμηνο 2022, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μακροοικονομικών προκλήσεων”, ενώ σημειώνει πως “η άρση των περιορισμών πρόσβασης από την 1η Μαΐου και της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας την 1η Ιουνίου, αναμένεται να βοηθήσει την επισκεψιμότητα στα καταστήματα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock