Κόσμος

Deutsche Welle κατά Ρωσίας για την απαγόρευση: «Μόνο στις απολυταρχίες»

Για υπερβολική και παράλογη αντίδραση εκ μέρους της Ρωσίας κάνει λόγο η Deutsche Welle κατόπιν της απαγόρευσης που επιβλήθηκε στον γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα να εκπέμπει και να λειτουργεί στη Ρωσία, με το δίκτυο να σημειώνει πως βιώνει αυτό «που τα μέσα ενημέρωσης βιώνουν μόνο σε απολυταρχίες».

Ο γενικός διευθυντής της Deutsche Welle, Πέτερ Λίμπουργκ, χαρακτηρίζει τα μέτρα ως μία απολύτως υπερβολική αντίδραση, εκφράζοντας επισήμως την διαμαρτυρία του «για αυτή την παράλογη αντίδραση της ρωσικής κυβέρνησης» και προσθέτοντας ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

«Αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία του Τύπου και την ελευθερία της γνώμης» δήλωσε ο Λίμπουργκ, τονίζοντας ότι «ακόμη και αν χρειαστεί να εγκαταλείψουμε τη Ρωσία, θα εντείνουμε το ρεπορτάζ μας για τη χώρα». Και προσέθεσε: «Δεν θα αγνοήσουμε απλώς τι συμβαίνει στη Ρωσία, θα κάνουμε ρεπορτάζ. Και θα κάνουμε όλο και περισσότερα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger