Τρόπος Ζωής

Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου – Οι κατηγορίες της συζύγου του

Ύστερα από 25 χρόνια γάμου, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν παίρνουν διαζύγιο, καθώς η τελευταία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κατηγορεί τον ηθοποιό πως έχει σπαταλήσει την οικογενειακή περιουσία.

Σύμφωνα με την dailymail., τα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν πως «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

«Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμεύεται από, να πωλεί, να μεταβιβάζει, να εκχωρεί, να επιβαρύνει ή να διασπά οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκκρεμούς διαδικασίας».

Σημειώνεται, πως πριν από λίγο καιρό η Τζένιφερ Φλάβιν σταμάτησε να ακολουθεί τον γνωστό ηθοποιό στα social media, ενώ ο Σιλβέστερ Σταλόνε προχώρησε σε αφαίρεση τατουάζ που είχε το πρόσωπο της συζύγου του και στη θέση του έβαλε τον σκύλο του «Ρόκι».

To άρθρο Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου – Οι κατηγορίες της συζύγου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock