Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / DIY: Ένα Ξεχωριστό Ράφι που θα Μεταμορφώσει το Σπίτι σας

DIY: Ένα Ξεχωριστό Ράφι που θα Μεταμορφώσει το Σπίτι σας

Δείτε πώς να φτιάξετε απλά και γρήγορα το πιο όμορφο κρεμαστό ράφι για το σπίτι σας.

Δεν χρειάζεται να έχετε τεράστιο σπίτι για να το διακοσμήσετε όπως το έχετε φανταστεί. Ακόμα και σε μικρούς χώρους μπορείτε να μεγαλουργήσετε βάζοντας τη φαντασία σας να δουλέψει. Εμείς σας δίνουμε μια υπέροχη ιδέα την οποία είδαμε στο .

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • μια ξύλινη παλέτα
  • 8 καρφιά
  • χοντρό σκοινί
  • 4 βίδες με κρύκους
  • 1 γάτζο για το ταβάνι

Τα εργαλεία που θα χρειαστείς είναι:

  • ένα τρυπάνι
  • ένα σφυρί

Ξεκινήστε λύνοντας την παλέτα και ξεχωρίστε τα κομμάτια ξύλου μεταξύ τους. Μπορεί να δυσκολευτείτε λιγάκι αλλά μην το βάλετε κάτω. Πάρτε το σφυρί και πιάστε δουλειά.

Πάρτε την παλέτα και λύστε την.

Θα χρειαστείτε ουσιαστικά τέσσερα μεγάλα ξύλα και δύο πιο μικρά.

Για να φτιάξετε το ράφι πάρτε τέσσερα κομμάτια ξύλου και ενώστε τα (εξαρτάται, βέβαια, από το πόσο μεγάλο θέλετε να κάνετε το ράφι σας). Πάρτε άλλα δύο κομμάτια ξύλου πιο μικρά. Με αυτά θα στηρίξετε τα προηγούμενα τέσσερα ξύλα. Θα τα τοποθετήσετε δεξιά και αριστερά, κάτω από τα τέσσερα ξύλα έτσι ώστε να σχηματίζουν με αυτά έναν σταυρό. Θέλετε το τελείωμα των μικρότερων ξύλων να φτάνει μέχρι το τελείωμα των τεσσάρων ξύλων (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).

Με το τρυπάνι κάντε τέσσερις τρύπες, μια σε κάθε γωνία του ραφιού.

Ασφαλίστε τα ξύλα μεταξύ τους καρφώνοντάς τα πάνω στα μικρότερα ξύλα.

Για να μπορέσετε να κρεμάσετε το ράφι σας θα πρέπει να κάνετε τρύπες στις γωνίες του και νε περάσετε από αυτές το σκοινί. Κάντε τέσσερις τρύπες-μια σε κάθε γωνία-με το τρυπάνι. Περάστε σε κάθε τρύπα μια βίδα με κρίκο και σιγουρευτείτε ότι τις έχετε στερεώσει καλά.

Δέστε τα σκοινιά καλά για να μην σας φύγει το ράφι στα καλά καθούμενα.

Περάστε το σκοινί από κάθε βίδα και δέστε το καλά. Ενώστε τα τέσσερα σκοινιά στο ύψος που θέλετε και δέστε τα καλά μεταξύ τους. Για να τα κρεμάσετε από το ταβάνι θα πρέπει να κάνετε μια μικρή τρύπα σε αυτό και να τα στερεώσετε εκεί με έναν γάτζο.

Το διαφορετικό ξύλινο ράφι σας είναι πανέτοιμο.

Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό και πολύ εντυπωσιακό. Διακοσμήστε το ραφάκι σας με ό,τι εσείς θέλετε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το θαυμάζετε κάθε φορά που θα το βλέπετε.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη