Επικαιρότητα

Δολοφονία στο Γέρακα: Η επιχειρησιακή ομάδα της «Greek Mafia» – Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Τις περιγραφές των δυο αυτόπτων μαρτύρων -υπαλλήλων που ήταν μπροστά στη δολοφονία του επιχειρηματία στον Γέρακα εξετάζουν με πολύ προσοχή οι Αρχές. Πρόκειται για τα δυο άτομα που ήταν στο βενζινάδικο πριν ακόμα φτάσει ο 38χρόνος και είδαν μπροστά τους όλη η σκηνή της εκτέλεσης. Όπως είπαν είδαν το βαν να μπαίνει στο βενζινάδικο και δυο άνδρες να κατεβαίνουν και να «γαζώνουν» το θύμα.

«… Το βαν σταμάτησε και από την πίσω πόρτα που άνοιξε βγήκαν δυο με καλυμμένα χαρακτηριστικά που κρατούσαν μακρύκανα όπλα. Άρχισαν να πυροβολούν στη πλευρά που ήταν ο 38 χρόνος. Όλα έγιναν γρήγορα πολύ γρήγορα και αμέσως μετά μπήκαν πάλι στο βαν και με μεγάλη ταχύτητα εξαφανίστηκαν» είπε ένας από τους μάρτυρες.

Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι οι δράστες παρακολουθούσαν από το σπίτι του τον επιχειρηματία όταν έφυγε. Ήταν σε κοντινή απόσταση πίσω από το αυτοκίνητο του και αφού τον άφησαν να μπει μέσα στο χώρο του καταστήματος κοντά στις αντλίες καυσίμων εκτέλεσαν το σχέδιο τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock