Επικαιρότητα

ΔΣΑ: Πειθαρχικά ελεγκτέος κάθε δικηγόρος που επιδιώκει αθέμιτη διαφήμιση μέσω των ΜΜΕ

Χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα ή υποθέσεις, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί τα μέλη του πως θα βρεθούν αντιμέτωπα με πειθαρχικό έλεγχο για κάθε συμπεριφορά που -μέσω των ΜΜΕ– επιδιώκει αθέμιτη διαφήμιση και άγρα πελατείας.

«Οι συμπεριφορές αυτές απάδουν στο κύρος και την αξιοπρέπεια του δικηγορικού λειτουργήματος και αμαυρώνουν την εικόνα του σώματος. Είναι εξίσου καταδικαστέα κάθε προσβλητική λόγω και έργω συμπεριφορά δικηγόρου απέναντι σε διαδίκους, συναδέλφους, ή το ευρύ κοινό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΣΑ.

Μάλιστα χαρακτηρίζει ως εξίσου καταδικαστέα «κάθε προσβλητική λόγω και έργω συμπεριφορά δικηγόρου απέναντι σε διαδίκους, συναδέλφους, ή το ευρύ κοινό» και προειδοποιεί ότι «συμπεριφορές που προκαλούν την κοινωνία και τραυματίζουν τη δημόσια εικόνα και το κύρος του δικηγορικού σώματος, θα βρουν σθεναρά απέναντί τους το παρόν Δ.Σ.» του Συλλόγου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger