Κόσμος

DW: Αθλήτρια-φαινόμενο η Αλεξάντρα Μπούρκχαρντ – Δύο Ολυμπιακοί σε… έξι μήνες

Δεν το πιστεύει ούτε η ίδια. Το καλοκαίρι του 2021 η Αλεξάντρα Μπούρκχαρντ έφτιαχνε βαλίτσες για να συμμετάσχει στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη γερμανική ομάδα στίβου. Αρχικά η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020, αλλά αναβλήθηκε για έναν χρόνο λόγω πανδημίας.

Όμως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου δεν αναβλήθηκαν, ξεκίνησαν κανονικά την Παρασκευή και για μία ακόμη φορά η Αλεξάντρα Μπούρκχαρντ, όπως εμφανίζεται στους αγωνιστικούς χώρους, αυτή τη φορά με τη γερμανική ομάδα στο μπόμπσλεϊ («αγωνιστικό έλκυθρο»).

Για κάθε αθλητή η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί όνειρο ζωής, το οποίο όμως σπάνια εκπληρώνεται. Άλλοτε δεν επαρκούν οι αγωνιστικές επιδόσεις, άλλοτε οι αθλητές ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ή άλλους, αστάθμητους παράγοντες. Άλλωστε Ολυμπιακοί Αγώνες δεν γίνονται παρά μόνο κάθε τέσσερα χρόνια. Να όμως που η γερμανίδα αθλήτρια δίνει το παρών για δεύτερη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο και μάλιστα, αυτή τη φορά, με σοβαρές ελπίδες για να ανέβει στο βάθρο, όπως σημειώνει η Deutsche Welle.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger