Τρόπος Ζωής

Έχασα κιλά γιατί η εικόνα μού στερούσε επιλογές σε ρόλους

O ηθοποιός Αργύρης Ξάφης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την απώλεια του πάτερα του αλλά και την αλλαγή της εξωτερικής του εμφάνισης.

«Μέσα στην περίοδο της πανδημίας έχασα τον πάτερα μου, όχι από covid, απλώς μπήκε στο νοσοκομείο και δεν μπόρεσε ποτέ να βγει.

Η διαδικασία του να μπορέσουμε εν μέσω κορωνοϊού, να παραλάβουμε τον πάτερα μου από το νοσοκομείο, άγγιξε για εμάς τα όρια της τραγωδίας, του απάνθρωπου». Στον «Αίαντα» υπάρχει ένα δεύτερο σημαντικό μέρος, που βλέπουμε μία αναμονή, εάν μπορέσουν να πάρουν τον άνθρωπο τους για να τον αποχαιρετήσουν», ανέφερε ο Αργύρης Ξάφης σχετικά με τον χαμό του πατέρα του.

Για τις οικονομικές δυσκολίες, ο ηθοποιός είπε πως, «ποτέ δεν πολέμησα για τα χρήματα, δεν χρειάζομαι 3000 ευρώ/μήνα για να ζήσω, μπορώ να ζήσω και με 600 ευρώ, άντε με 1000 ευρώ που παίρνω από το εθνικό.

Eίτε είμαι είτε δεν είμαι 25 χρόνια ηθοποιός, ο μισθός του εθνικού είναι 1000 ευρώ. Όταν οι φίλοι, που κάνουν τηλεόραση, μου λένε ότι ανοίγουν εύκολα οι πόρτες σε δημόσιους οργανισμούς & νοσοκομεία, βρίζω το σύστημα και ζηλεύω τους φίλους μου».

«Ξεφορτώθηκα 40 κιλά, πήγα από 140 στα 100 κιλά, γιατί βαρέθηκα την εξωτερική μου εικόνα που μου στερούσε μία μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε ρόλους.

Επειδή έγινε ένα θέμα με τα κιλά, έμενα μου αρέσουν όλοι οι άνθρωποι, σχήματα, χρώματα, κιλά, τρελαίνομαι!

Θεωρώ ότι αυτή είναι η ζωή!», επεσήμανε ο Αργύρης Ξάφης, εξηγώντας την επιλογή του να χάσει κάποια κιλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock