ΕνημέρωσηΟικονομία

EcoFlow: Τα προϊόντα που θα σου επιτρέψουν να έχεις ενέργεια κυριολεκτικά παντού

Η σημασία της ηλεκτρικής ενέργειας στην καθημερινότητά μας είναι τόσο μεγάλη που μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες όλων μας είναι να μην έχουμε πρόσβαση σε αυτή. Το σύνολο σχεδόν των συσκευών που χρησιμοποιούμε χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια και τα προβλήματα από μία διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Όπως αντίστοιχα όταν βρισκόμαστε κάπου όπου η πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα είναι δύσκολη (π.χ. στον κήπο ή στην εξοχή ή στο camping) αναζητούμε τρόπους, ώστε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.

Μέχρι τώρα, η απάντηση ήταν οι μικρές γεννήτριες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίες λειτουργούν με βενζίνη ή ντίζελ και παρέχουν ρεύμα σε περιπτώσεις διακοπής ή σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο της ΔΕΗ. Όμως, σε μία εποχή όπου αναζητούμε τρόπους προκειμένου να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ρυπογόνες μορφές ενέργειας, αυτού του τύπου οι γεννήτριες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως η καλύτερη δυνατή λύση, καθώς όλοι μας θέλουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η απάντηση σε αυτό το ζήτημα έρχεται από την εταιρεία EcoFlow. Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 2016, με το πρώτο της προϊόν να χρηματοδοτείται μέσα από την crowdfunding πλατφόρμα του Indiegogo. Το όραμα των ανθρώπων τής Ecoflow είναι να προσφέρει σε όλους φορητή, αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος έχει πρόσβαση σε αυτήν και αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές γεννήτριες πετρελαίου, βενζίνης και αερίου. Και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρούνται από τις σημαντικότερες εφευρέσεις των τελευταίων ετών. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως τα προϊόντα της EcoFlow είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον Νοέμβριο του 2021 με την Info Quest Technologies να έχει αναλάβει την αποκλειστική διανομή τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger