Επικαιρότητα

Εδώ και 30 χρόνια η «Ανοιχτή αγκαλιά» προσφέρει εθελοντικά εκστρατείες προληπτικής ιατρικής

Συνολικά 30 χρόνια προσφοράς και εθελοντισμού γιορτάζει φέτος η «Ανοιχτή Αγκαλιά», το Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής με έδρα το ΓΝΑ Παίδων Α&Π Κυριακού, έχοντας να επιδείξει ουσιαστικό έργο που δίνει έμφαση στην πρόληψη, την εκπαίδευση, την στελέχωση και την κοινωνική προσφορά. 

Σε μία από τις πολλές σημαντικές δράσεις της, η Ανοιχτή Αγκαλιά πραγματοποιεί εκστρατείες προληπτικής Ιατρικής σε ακριτικά μέρη της Ελλάδας μαζί με εθελοντές γιατρούς και την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού, απαριθμώντας πάνω από 420 προορισμούς, 240 εκστρατείες και περισσότερες από 360.000 Ιατρικές Πράξεις.

Για να τιμήσει όσους είναι συνοδοιπόροι της, όπως το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), τους εθελοντές και τους χορηγούς, η Ανοιχτή Αγκαλιά, θα πραγματοποιήσει στο Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138 στα μέσα Δεκεμβρίου μία εκδήλωση, την οποία θα ντύσει μουσικά η νεανική ορχήστρα εγχόρδων, Camerata Junior – Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, με σολίστ στο βιολί τη 12χρονη Νικολία Γαρουφαλίδου. Τον σχεδιασμό και την παραγωγή έχει αναλάβει η Solist Cultural Projects.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock