ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΕ: Ποιες θέσεις μπορούν να διεκδικήσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες – Εκατοντάδες ανοιχτές θέσεις

Μία από τις εκατοντάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΕ μπορούν να διεκδικήσουν οι Ευρωπαίοι πολίτες στα θεσμικά και λοιπά όργανα και οργανισμού της ένωσης, τις οποίες μπορούν να βρουν  στην πλατφόρμα της EPSO, του ευρωπαϊκού γραφείου για την επιλογή προσωπικού.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις ανοιχτές θέσεις αυτές, χρησιμοποιώντας την απλή μηχανή αναζήτησής και επιλέγοντας την ενότητα «Κενές θέσεις εργασίας».

Σύμφωνα με τα – μέχρι στιγμής – δεδομένα, οι ανηρτημένες θέσεις απασχόλησης αφορούν σε περισσότερες από 1.000 προσλήψεις, με τις περισσότερες από αυτές να προχωρούν άμεσα.

Δείτε ποιες είναι αυτές στην παρακάτω λίστα ή με ένα κλικ εδώ:

Παράλληλα, στο σχετικό site υπάρχουν και μια σειρά από ανοιχτές θέσεις εργασίας που δεν έχουν συγκεκριμένη προθεσμία για την υποβολή βιογραφικών:

Αυτές είναι:

Για τον πλήρη κατάλογο κενών θέσεων εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφτούν τις σελίδες σχετικά με θέσεις εργασίας των θεσμικών οργάνων και οργανισμών της ΕΕ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock