Επικαιρότητα

EFPIA: Συστάσεις για σωστές προμήθειες φαρμάκων σε όλη την EE

Με στόχο να διασφαλίσει ότι οι διαδικασίες προμηθειών σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) θα είναι αποτελεσματικές και βιώσιμες, η EFPIA (η Ευρωπαϊκή Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας) δημοσίευσε σήμερα, Πέμπτη, δέκα συστάσεις.

Η EFPIA -μέλος της οποίας είναι και ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος- προσδοκά σε παροχή υψηλού επιπέδου φάρμακα και θεραπείες για τους ασθενείς, σε σωστές ποσότητες και στο σωστό χρόνο.

Μιλώντας για τις συστάσεις που περιλαμβάνονται στην Λευκή Χάρτα (White Paper) Περί της Αποτελεσματικότητας των Δημοσίων Προμηθειών Φαρμάκων στην ΕΕ, η Nathalie Moll, Γενική Διευθύντρια της EFPIA, είπε: «Η Λευκή Χάρτα είναι μία συνεισφορά – συγκεκριμένη και επικεντρωμένη στον κλάδο – στην ευρύτερη συζήτηση που γίνεται για την αποτελεσματικότητα των κανόνων που διέπουν τις δημόσιες συμβάσεις στην ΕΕ, στα πλαίσια των στόχων ανθεκτικότητας και ανάπτυξης τής ΕΕ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger