ΕνημέρωσηΟικονομία

Εγκαίνια του Γραφείου Καινοτομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών εκπροσώπων θεσμικών, παραγωγικών και ακαδημαϊκών-ερευνητικών κ φορέων πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου τα εγκαίνια του νεοσύστατου Γραφείου Καινοτομίας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Η εκδήλωση αποτέλεσε και το επίσημο εναρκτήριο λάκτισμα των εργασιών του Γραφείου, το οποίο βέβαια λειτουργεί εδώ και αρκετούς μήνες έχοντας επιτύχει ήδη σημαντικό έργο.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, Λεωνίδα Αθηνάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού, Βιομηχανίας, Ενέργειας και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Χριστόφα, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούμπα και άλλων στελεχών της Περιφέρειας. Παρόντες επίσης ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Γιάννης Καλατζής και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Γιώργος Πλακωτάρης ενώ την ανάδοχο εταιρεία του έργου ΕΕΟ GROUP AE εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Κατσάνος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock