Επικαιρότητα

“ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ” ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ – ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ “ΣΕΡΓΙΑΝΙ” ΤΟΥ ORUC REIS ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ “ΔΟΥΛΙΤΣΑ”

Επεκτατικό κράτος χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο πνευματικός πατέρας της Γαλάζιας Πατρίδας Τζιχάτ Γιαϊτζί και αναφέρει το σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσει η Τουρκία για την de facto αναγνώριση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ)».

«Καταρχάς η Ελλάδα είναι ένα επεκτατικό κράτος που διευρύνεται. Μιλάμε για ένα κράτος το οποίο χωρίς να πολεμήσει επεκτάθηκε έξι φορές, έχοντας την υποστήριξη άλλων στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αποσπώντας εδάφη από την Τουρκία και το Οθωμανικό κράτος» λέει ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, πρώην αρχηγός ΓΕΝ της Τουρκίας.

Και σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, αναφέρεται στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η Τουρκία για την αναγνώριση της «ΤΔΒΚ»:

«Η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να στείλει το πλοίο Αμπντουλχαμίτ Χαν κοντά στην περιοχή που συμφωνήθηκε με τη Λιβύη. Να σηκώσουμε τη σημαία της τουρκικής δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) σε εκείνα τα ερευνητικά πλοία».

Μ’ ένα σμπάρο… πολλά τρυγόνια

«Να τα παραδώσουμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην ΤΔΒΚ και με ένα σμπάρο να χτυπήσουμε πολλά τρυγόνια. Να στείλουμε τα πλοία εκεί να κάνουν έρευνες εις το όνομα της ΤΔΒΚ και να κάνουν έρευνες με εκείνη τη σημαία», προσθέτει ο Τζιχάτ Γιαϊτζί, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr.

Και συνεχίζει: «Ετσι ώστε ο ομόλογος της Ελλάδας και της ΕΕ να είναι η ΤΔΒΚ και έτσι να ετοιμάσουμε ένα έδαφος για την de facto αναγνώριση της ΤΔΒΚ. Αν το κάνουμε αυτό, θα είναι και πιο άνετη η Τουρκία».

Για να καταλήξει: «Αφού λοιπόν με την τουρκική σημαία διακρίνεται πως υπάρχουν μία σειρά από δισταγμοί, τότε ας βγούμε με τη σημαία της ΤΔΒΚ».

 

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι άτολμος και υποτακτικός. Η χώρα πληρώνει τώρα την ανενόχλητη “κρουαζιέρα” του Oruc Reis στο μισό Αιγαίο χάρη στον Μητσοτάκη.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock