ΕνημέρωσηΟικονομία

Ελλάδα και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ευκαιρίες και προοπτικές

Με στόχο τη διερεύνηση πιθανών πεδίων συνεργασίας με ελληνικές εταιρείες αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων με την Ελλάδα φτάνουν, ως τιμώμενη χώρα στην 86η ΔΕΘ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η συμμετοχή αναμένεται εντυπωσιακή και καθώς το «παρών» στη ΔΕΘ αναμένεται να δώσουν περισσότερες από 50 εταιρείες και φορείς από τους κλάδους της ενέργειας και των ΑΠΕ, των logistics, του real estate, των τροφίμων-ποτών, της ναυτιλίας, των αμυντικών κατασκευών, όπως και του τουρισμού και της τεχνολογίας, ενώ επικεφαλής θα είναι ο υπουργός Οικονομίας της χώρας, Abdullah bin Touq Al Marri.

Β2Β συναντήσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της ΔΕΘ μεταξύ ελληνικών εταιρειών με τις αντίστοιχες των Εμιράτων οι οποίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές προς την κατεύθυνση αυτή καθώς εκτιμάται πως υπάρχει ένα ευρύ περιθώριο ανάπτυξης και ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε διάφορους τομείς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock