ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill

Tο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε στην απόρριψη της αίτησης προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Greenhill Investments όσον αφορά στην ακύρωση αποφάσεων που ελήφθησαν στην Γενική Συνέλευση του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ τον περασμένο Ιούνιο.

Το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση ακύρωσης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης εκδικάστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ήταν αρνητική.

Υπενθυμίζεται πως κατά την Γενική Συνέλευση της 22ας Ιουνίου δεν επετράπη η συμμετοχή της Greenhill Investments και άρα η ψήφιση ή καταψήφιση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξη, καθώς κρίθηκε ότι στερούνταν των νομιμοποιητικών εγγράφων όσον αφορά στην κατοχή των δικαιωμάτων ψήφου 54.815.876 μετοχών, καθώς με βάση τα στοιχεία του Αποθετηρίου, αυτά παρέμεναν στην κατοχή της Aeolus Investors, η οποία είχε το ενέχυρο των παραπάνω μετοχών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock