ΕνημέρωσηΟικονομία

Ελληνογερμανική Συνέλευση: Εναλλακτικός τουρισμός στη Θεσσαλία

Η Ελληνογερμανική Συνέλευση διοργανώνει ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο με θέμα «Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού στην Θεσσαλία», με την σημαντική υποστήριξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στις 13 και 14.10.2022 στην έδρα του Δήμου στο Μορφοβούνι.

Αφήνοντας πίσω τους περιορισμούς της πανδημίας το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία έχει ως σκοπό την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκπροσώπων του τουρισμού Ελλάδας και Γερμανίας με απώτερο στόχο την ενίσχυση του εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσσαλία και ευρύτερα στον ελληνικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε ζητήματα εναλλακτικού τουρισμού όπως ο ορειβατικός, ο πεζοπορικός, ο ποδηλατικός και ο καταδυτικός τουρισμός και τους τρόπους δικτύωσης για την ανάπτυξη τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock