ΕνημέρωσηΟικονομία

ΕΛΠΕ: Εξαγόρασαν αιολικά πάρκα 55,2 MW στην Ανατολική Μάνη Λακωνίας

Την εξαγορά δύο αιολικών πάρκων, συνολικής ισχύος 55,2 MW στην Ανατολική Μάνη Λακωνίας ανακοίνωσαν τα ΕΛΠΕ.

Τα δύο πάρκα βρίσκονται ήδη σε λειτουργία ενώ το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε 90 εκατ. ευρώ. Το ένα από αυτά ανήκει στον όμιλο Κοπελούζου και το δεύτερο στον όμιλο της Διεθνούς Κατασκευαστικής.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Συμμετοχών Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής της για ανάπτυξη στον τομέα ΑΠΕ, την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για την εξαγορά από την ΕΛΠΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΜΑΝΗΣ Α.Ε. – εξ ολοκλήρου θυγατρικής της ΕΛΠΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. – των εταιρειών ΜΑΚΡΥΛΑΚΚΩΜΑ Α.Ε. και ΣΑΓΙΑΣ Α.Ε., ιδιοκτησίας Ομίλου Κοπελούζου και Ομίλου Διεθνής Κατασκευαστική. Τα αιολικά πάρκα, με συνολική ισχύ 55,2 MW, βρίσκονται στη Ανατολική Μάνη Λακωνίας και είναι σε λειτουργία, από το Δεκέμβριο του 2019. Το συνολικό τίμημα για το 100% των μετοχών των δύο εταιρειών, ανέρχεται σε €90 εκατ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock