ΕνημέρωσηΟικονομία

Εμπορικοί δρόμοι: Πού κυμαίνονται οι τιμές ενοικίων των καταστημάτων

Η ζήτηση για εμπορικά καταστήματα σε «προνομιακές» περιοχές και μεγάλους εμπορικούς δρόμους της χώρας παραμένει υψηλή παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εν μέσω ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης.

Στην τελευταία τριμηνία έρευνα της Proprius, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ακινήτων Cushman & Wakefield επισημαίνεται ότι η γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα καθώς και οι προοπτικές της αυξημένης τουριστικής δραστηριότητας δημιουργήσαν συγκρατημένη αισιοδοξία. Το καλοκαίρι σημειώθηκε αύξηση της επισκεψιμότητας καθώς και του τζίρου των φυσικών καταστημάτων, επηρεάζοντας αντίστοιχα και την εικόνα στη συγκριμένη αγορά.

Έτσι σε εμπορικές «πιάτσες» οι οποίες έχουν αυξημένη παρουσία ξένων τουριστών φέτος, όπως για παράδειγμα, στην Ερμού στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, οι τιμές των καταστημάτων εμφανίστηκαν ανοδικές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock