ΕνημέρωσηΟικονομία

«Ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων»: Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις

Από σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022 οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για την υπαγωγή του επενδυτικού τους σχεδίου, στο δεύτερο κατά σειρά καθεστώς του νέου αναπτυξιακού νόμου που ενεργοποιείται, «Ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων».

Ο συνολικός προϋπολογισμός για το συγκεκριμένο καθεστώς ανέρχεται το 2022 σε 150 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 75 εκατ. ευρώ θα δοθούν με τη μορφή της φορολογικής απαλλαγής και τα υπόλοιπα 75 εκατ. ευρώ αφορούν στα είδη ενίσχυσης της επιχορήγησης, της επιδότησης χρηματοδοτικής μίσθωσης και της επιδότησης του κόστους της δημιουργούμενης απασχόλησης ενώ προέρχονται από τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Αναπτυξιακών Νόμων στην ηλεκτρονική διεύθυνση (https://opsan.mindev.gov.gr)

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock