ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Entersoft: Δημιουργεί κέντρο ανάπτυξης λογισμικού στην Πάτρα με 60 θέσεις εργασίας

Στη δημιουργία ενός νέου κέντρου υλοποίησης και ανάπτυξης λογισμικού στην Πάτρα προχωρά η Entersoft, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα.

Η Entersoft πρόκειται να συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών για τη δημιουργία του συγκεκριμένου κέντρου όπου θα δημιουργηθούν σε πρώτη φάση 60 νέες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών περιλαμβάνει ακόμη κοινές δράσεις σε υπάρχοντα και νέα ακαδημαϊκά προγράμματα του πανεπιστημίου, πρακτική άσκηση φοιτητών του σε τομείς συναφείς με τις δραστηριότητες της Entersoft αλλά και ευρύτερη συνεργασία σε ερευνητικά έργα κοινού ενδιαφέροντος και δημοσιεύσεις.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Entersoft, η κίνηση αυτή συνδυάζεται με τις υψηλές προτεραιότητες που έχει θέσει η εταιρεία όσον αφορά την διαρκή ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής και την αξιοποίηση Ελλήνων μηχανικών και επιστημόνων. Όσον αφορά την τεχνολογία, η Entersoft ενσωματώνει στα προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού που διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πελάτες της υπηρεσίες με τη βέλτιστη απόδοση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock