ΕνημέρωσηΟικονομία

EOAN: Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του ΣΣΕΔ «Ανακύκλωση» προς τους Δήμους

Ενημέρωση προς τους Δήμους που είναι συμβεβλημένοι με την ΕΕΑΑ Α.Ε., για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του ΣΣΕΔ «Ανακύκλωση» απέστειλε ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης –ΕΟΑΝ.

 

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ – ΕΟΑΝ με την υπ΄ αριθμ. 190.1/25.02.2022 (ΑΔΑ 9ΠΩ246Ψ8ΟΖ-ΖΚΠ) ομόφωνη απόφασή του, με το παρόν δελτίο τύπου, ενημερώνει τους Δήμους, που είναι συμβεβλημένοι με την ΕΕΑΑ Α.Ε., για τις τρέχουσες υποχρεώσεις του ΣΣΕΔ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» του φορέα ΕΕΑΑ Α.Ε., ώστε να μην υπάρχει λανθασμένη ενημέρωση των ΟΤΑ Δήμων σεσχέση με τις υποχρεώσεις αυτές.

Οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ΕΕΑΑ Α.Ε. έναντι των ΟΤΑ Α’ βαθμού ορίζονται στη με αρ. 167.1/13.05.2020 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΑΝ (που είναι δημοσιευμένη στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: 6ΩΝΥ46Ψ8ΟΖ-0ΓΓ/29.6.2020 και είναι προσβάσιμη σε όλους τους ενδιαφερομένους), με την οποία αποφασίστηκε η ανανέωση της έγκρισης λειτουργίας του ΣΣΕΔ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» της ΕΕΑΑ Α.Ε. με συγκεκριμένους όρους έγκρισης, όπως αυτοί αναφέρονται στο κεφάλαιο Α «ΟΡΟΙ ΕΓΚΡΙΣΗΣ» της απόφασης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger