ΕνημέρωσηΟικονομία

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Αντίστροφη μέτρηση για το πρόγραμμα – Στη «μάχη» οι μεγάλες αλυσίδες

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την έναρξη του προγράμματος για την αντικατάσταση των παλιών ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών, οι μεγάλες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, έχουν ήδη μπει στη «μάχη».

Εν αναμονή της λειτουργίας της πλατφόρμας, μέσω της οποίας θα δίνεται επιδότηση στους καταναλωτές που επιθυμούν να αντικαταστήσουν τις ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους με άλλες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικότερες, οι μεγάλοι παίκτες του κλάδου όπως Public-Media Markt, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Praktiker κ.α έχουν ήδη στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, ειδικές ενότητες για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή».

Εκεί, είτε μέσω ερωτήσεων-απαντήσεων, είτε παρέχοντας αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, οι αλυσίδες δίνουν παράλληλα και τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μάθουν και για τις προσφορές που «τρέχουν» αυτή την περίοδο στα συγκεκριμένα προϊόντα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock