ΕνημέρωσηΟικονομία

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ «κομπίνες» με τις ενισχύσεις

Σε εκτεταμένους και εξονυχιστικούς ελέγχους επαγγελματιών και επιχειρήσεων που έλαβαν ενισχύσεις από τους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής για τον εντοπισμό κρουσμάτων παράνομης είσπραξης των φθηνών κρατικών δανείων με πλασματικές δηλώσεις ή με μη τήρηση της ρήτρας για την απασχόληση προχωρά η ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτικές αρχές έχουν συντάξει λίστα με περιπτώσεις φορολογούμενων που θεωρούνται ύποπτοι για καταστρατήγηση του νόμου καθώς εμφάνισαν μεγάλη πτώση του τζίρου η με τροποποιητικές δηλώσεις άλλαξαν δραστικά τα οικονομικά τους στοιχεία.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που μετά από τους ελέγχους διαπιστωθεί ότι παραβίασαν τους προβλεπόμενους από το νόμο όρους και προϋποθέσεις θα κληθούν από την ΑΑΔΕ να επιστρέψουν άμεσα τα ποσά των ενισχύσεων και μάλιστα εντόκως από την ημέρα χορήγησης τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock