Επικαιρότητα

«ΕΠΙΘΕΣΗ» των ΗΠΑ κατά της ΕΥΡΩΠΗΣ!!! «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» τα όπλα των Αμερικανών

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή!!!

Μετά το «ΓΛΕΝΤΙ» της Ζαχάροβα, η αλήθεια, αυτή την φορά, μας έρχεται από την Κίνα, έστω ένα μέρος αυτής, το οποίο όμως αρκεί για να δείξει σε όλους τι πραγματικά συμβαίνει

Το el.gr γράψει για το μεγάλο κόλπο με την πρόκληση πολεμικού κλίματος στην Ουκρανία και τις κατηγορίες εις βάρος της Ρωσίας για δήθεν προγραμματισμένη εισβολή στην χώρα (λες και οι Ρώσοι θα τους ρωτήσουν), με στόχο, παράλληλα με την Ρωσία, την ίδια την Ευρώπη και τους λαούς της!

Η κινεζική εφημερίδα Global Times, την οποία επικαλείται το RT, δικαιώνοντας τους προβληματισμούς του ΕΛ, αναφέρει πως Ουάσιγκτον πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί την ένταση στην σύγκρουση στην Ουκρανία σε υψηλό επίπεδο, παρόλο που η Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να εισβάλει στην χώρα, με τον τρόπο που προπαγανδίζουν οι Δυτικοί. Η κατηγορία ότι η Ρωσία σχεδιάζει εισβολή ωφελεί τις Ηνωμένες Πολιτείες με διάφορους τρόπους, τους οποίους κατονομάζει η εφημερίδα:

 

Πρώτον, η Ουάσιγκτον θα μπορούσε να νομιμοποιήσει την παρουσία των στρατευμάτων της στην Ευρώπη δαιμονοποιώντας την Ρωσία και επιδεινώνοντας τις σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό αυξάνει τις αβεβαιότητες και τη ζημιά στην οικονομία της ευρωζώνης, η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε φυγή κεφαλαίων από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ. Τέτοιες οικονομικές αλλαγές θα βοηθούσαν τις ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του πληθωρισμού τους (σ.σ. Πράγματι λοιπόν η διατήρηση πολεμικού κλίματος στην Ουκρανία πλήττει οικονομικά την Ευρώπη! Ωστόσο, ο πραγματικός σκοπός, εκ των πραγμάτων, είναι η φτωχοποίηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων, προκειμένου να είναι εξαρτημένοι από την εξουσία και να μην εγείρουν αντιρρήσεις, όπως για παράδειγμα κατά των εμβολίων, έτσι ώστε να επέλθει η Μεγάλη Επανεκκίνηση).

Για αυτούς τους λόγους, η Ουάσιγκτον προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κρατήσει ζωντανές τις αυξημένες εντάσεις. Για τον σκοπό αυτό, η αμερικανική κυβέρνηση διαδίδει παραπληροφόρηση και αυξάνει την στρατιωτική της παρουσία στην Ουκρανία, αν και αυτό προκαλεί τη Ρωσία. Η Ουάσιγκτον (σ.σ. Το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών που διατάσσει τον Μπάιντεν) είναι πρόθυμη να θυσιάσει την ασφάλεια της Ουκρανίας για την δική της στρατηγική.

(…)

Ο Jin Canrong, ανώτερος ερευνητής στην Σχολή Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου, δήλωσε:

«Είναι εντελώς περιττό για την Ρωσία να εισβάλει στην Ουκρανία σε αυτό το σημείο. Εκτός εάν η Ουκρανία εξαπολύσει επιθέσεις στην Κριμαία ή στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας πρώτα. Αλλά η Ουάσιγκτον συνεχίζει να αγωνίζεται με τις πληροφορίες μιας “ρωσικής εισβολής” που διαδόθηκε τους τελευταίους μήνες. ακόμα κι αν αυτές οι πληροφορίες ακούγονται πολύ μη ρεαλιστικές και είναι επιζήμιες για την κατάσταση. Έτσι οι ΗΠΑ το κάνουν αυτό για τους δικούς τους λόγους».

Αρκετές δυτικές κυβερνήσεις είχαν ασκήσει πίεση στην Κίνα να ταχθεί στο πλευρό των δυτικών χωρών στη σύγκρουση. Ο Κινέζος πρέσβης στον ΟΗΕ απάντησε μέσω Twitter:

“Το μήνυμά μας είναι ενιαίο και σαφές: επίλυση όλων των διαφορών μέσω διπλωματίας. Σταματήστε την κλιμάκωση των εντάσεων. Οι νόμιμες ανησυχίες της Ρωσίας για την ασφάλεια θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά.”

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger