Κόσμος

Επιβεβαιώνει το περιβάλλον Αμπράμοβιτς τα συμπτώματα δηλητηρίασης του Ρώσου ολιγάρχη

Σε συνέχεια δημοσιεύματος της Wall Street Journal, πηγές από το περιβάλλον του Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιβεβαίωσαν ότι ο Ρώσος ολιγάρχης παρουσίασε συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηρίαση από άγνωστο παράγοντα κατά τη διάρκεια της αποστολής διαμεσολάβησης που είχε αναλάβει στις αρχές Μαρτίου στο Κίεβο προς τερματισμό του πολέμου.

Από την πλευρά Αμπράμοβιτς δεν επιβεβαιώθηκε ποια άλλα πρόσωπα φέρονται να εμφάνισαν επίσης συμπτώματα δηλητηρίασης, ούτε και ποιοι εικάζεται ότι μπορεί να ήταν οι υπαίτιοι, μεταδίδει σχετικά το BBC.

Βάσει του δημοσιεύματος της Wall Street Journal, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τουλάχιστον άλλα δύο υψηλόβαθμα μέλη της ουκρανικής αντιπροσωπείας εκδήλωσαν, κατόπιν συνάντησής τους στο Κίεβο, συμπτώματα που περιελάμβαναν ερεθισμό στα μάτια, δακρύρροια και ξεφλούδισμα δέρματος στο πρόσωπο και τα χέρια τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock