Επικαιρότητα

Εργασίες στη λεωφόρο Κηφισού: Ασφαλτόστρωση και αντικατάσταση φωτισμού έως τέλος Αυγούστου

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες οδοποιίας και ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας επί της λεωφόρου Κηφισού, στη βάση του στρατηγικού σχεδίου 7 αξόνων για την βελτίωση της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο καθοδικό ρεύμα προς Πειραιά, από την Αττική οδό μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου. Βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός 10ημέρου η αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με νέα χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης τύπου Led, συμπεριλαμβανομένου και του νέου αρχιτεκτονικού φωτισμού στην πρώτη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, στο ανισόπεδο κόμβο Κηφισού-Πέτρου Ράλλη.

Σημειώνεται ότι επί της λεωφόρου έχουν τοποθετηθεί 5 ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων (fullmatrix) για την άμεση ενημέρωση των οδηγών, σχετικά με τους χρόνους διαδρομής και τα έκτακτα συμβάντα. Επίσης σημαντική για την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια τους, αποδεικνύεται, σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης της Κυκλοφορίας της περιφέρειας και η συνδρομή των οχημάτων οδικής ασφάλειας (τύπου βαν), τα οποία επιχειρούν όλο το εικοσιτετράωρο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock