ΕνημέρωσηΟικονομία

Εθνική Ασφαλιστική: Φιλοξενεί την έκθεση «Τα Άνθη του Καλού» της Πένη Μαναβή

Τα «Άνθη του Καλού», είναι ο τίτλος της ατομικής έκθεσης έργων της ζωγράφου Πένης Μαναβή, που θα φιλοξενηθεί στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστική, το διάστημα από 2 έως 30 Ιουνίου 2022.

Με σπουδές στη Φυσική, η Πένη Μαναβή αποφοίτησε το 2004 με άριστα από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. με καθηγητή τον Γιάννη Ψυχοπαίδη. Εκτός από τις ατομικές της εκθέσεις, έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έργα της βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ. Πάντα την ενδιέφεραν οι περίεργοι και έντονοι χρωματικοί συσχετισμοί που συναντά κανείς μελετώντας την βιοποικιλότητα, την αφθονία χρωμάτων και σχημάτων στην φύση.

«Η Πένη Μαναβή με τις συχνά περίπλοκες και πολυεπίπεδες συνθέσεις της και τα “Άνθη του Καλού” προσκαλεί τον θεατή σ’ ένα ταξίδι ανάμεσα σε χρώματα και εικόνες απολεσθέντων παραδείσων. Με την υπόσχεση του νερού ή και του ονείρου που τελικά δεν εκπληρώνεται. Γιατί περί αυτού πρόκειται», θα σημειώσει μεταξύ άλλων ο κ. Μάνος Στεφανίδης, Ιστορικός και Κριτικός Τέχνης, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock