ΕνημέρωσηΟικονομία

Εθνική Ασφαλιστική: Οι προτάσεις της διοίκησης και οι απαντήσεις στις επιθέσεις

Ξεκάθαρες απαντήσεις στα όσα γράφονται και ακούγονται για τους στόχους της Εθνικής Ασφαλιστικής δίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σταύρος Κωνσταντάς, τονίζοντας πως η διοίκηση επιθυμεί εργασιακή ειρήνη για την επίτευξη του αναπτυξιακού σχεδίου και την περαιτέρω βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντός.

Παράλληλα, και στο παραπάνω πλαίσιο, η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής προτείνει τη σύναψη Επιχειρησιακής Σύμβασης ( Ε.Σ.Σ.Ε ) ετήσιας διάρκειας από 1/4/2022 με πλήρη διατήρηση όλων των μισθολογικών παροχών των εργαζομένων, ως έχουν, χωρίς όμως το άρθρο 5 περί Ομαδικών απολύσεων.

Την ίδια στιγμή, διασκεδάζει τα όποια σενάρια περί ομαδικών απολύσεων τονίζοντας ότι απέδειξε έμπρακτα τις προθέσεις της μέσα από το πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου που ολοκληρώθηκε με μεγάλο αριθμό συμμετοχών και πολύ γενναιόδωρες παροχές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock