ΕνημέρωσηΟικονομία

Εθνική Τράπεζα: Βραβεύτηκε από τον Economist για τα επιτεύγματά της στην ψηφιακή τραπεζική

Για το το ψηφιακό άλμα που πραγματοποίησε κατά τα τελευταία δύο χρόνια, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής στους πελάτες της, βραβεύθηκε από τον Economist η Εθνική Τράπεζα.

Το βραβείο παρέλαβε, από τον countries editor του Economist Alasdair Ross, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς, ο οποίος τόνισε ότι το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης επένδυσης που έχει πραγματοποιήσει και συνεχίζει συστηματικά να πραγματοποιεί η Εθνική στην τεχνολογία. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι η Εθνική έχει σήμερα περισσότερους από 2 εκατομμύρια ενεργούς ψηφιακούς πελάτες, με μερίδιο αγοράς 32%.

Στην εκδήλωση του Economist με τον τίτλο ECONOMIST – TECHNOLOGY AND INNOVATION 2022, οι διακεκριμένοι ομιλητές ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο ερευνητής και Διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ Media Lab Μιχάλης Μπλέτσας, οι οποίοι μίλησαν για τις επερχόμενες καθοριστικές τεχνολογικές εξελίξεις, τις αλλαγές που θα επιφέρουν, τη δυναμική της ψηφιακής μεταρρύθμισης στην Ελλάδα και την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger