ΕνημέρωσηΟικονομία

Eurobank: Διαδικτυακή ημερίδα για το νέο αναπτυξιακό νόμο

Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο», τον οποίο παρουσίασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης διοργάνωσε η Eurobank.

Στην τοποθέτηση του, κατά την έναρξη της συζήτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, τόνισε πως η στήριξη της ανάπτυξης αποτελεί μεγάλη επιχειρηματική προτεραιότητα της τράπεζας, ενώ υπογράμμισε την ευθύνη του τραπεζικού συστήματος να συμβάλει στην επίτευξη μιας βιώσιμης και συμμετοχικής ανάπτυξης, που βασίζεται στις επενδύσεις και την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αξία της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για την ελληνική οικονομία, την κοινωνία και την απασχόληση, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και επιδιώκουμε να τους παράσχουμε στήριξη σε όλα τα επίπεδα, δήλωσε ο κ. Καραβίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock