Επικαιρότητα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια σε όλη την Αττική

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση διεθνικού χαρακτήρα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε όλη την Αττική. Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 47 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με το οικονομικό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση από τη δράση της, να υπερβαίνει τις 434.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών, για την αποδόμηση της ανωτέρω εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθησαν 12 αλλοδαποί, ηλικίας 26 έως 72 ετών, μέλη της. Ταυτοποιήθηκε και ένας ακόμα αλλοδαπός, μέλος της οργάνωσης, ήδη έγκλειστος Καταστήματος Κράτησης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές άνω των 120.000 ευρώ, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφίας, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, περί όπλων, περί αλλοδαπών και του κώδικα αντιντόπινγκ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock