Επικαιρότητα

Ευπαθές παιδάκι μετά από το εμβόλιο Pfizer!!! «ΠAΓΩΝΕΙ» η εικόνα! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ αυτό στον κόσμο οι τηλέ-ειδικοί;;; ΒΙΝΤΕΟ

Οι γιατροί συμβούλευσαν την μητέρα να τ κάνει και αυτό ανέπτυξε μυοκαρδίτιδα και διασωληνώθηκε…

Τι συμβαίνει τελικά;;; Συμφορά βρήκε τον εξάχρονο Milo Edberg.

Το μικρό παιδί από την Μινεσότα υπέστη απειλητικά για την ζωή του τραύματα, αφού έλαβε το εμβόλιο Pfizer COVID-19, καθώς διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα.

Βέβαια, η ζωή του Milo δεν ήταν ποτέ εύκολη, καθώς πάλευε με χρόνια πνευμονική νόσο σε όλη του την ζωή. Παρά τους αγώνες του, ωστόσο, έμαθε να περπατά και η μητέρα του είπε ότι ήταν σε εγρήγορση και εκφραστικός στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ένας γιατρός στο Masonic Children’s Hospital του M Health Fairview αποφάσισε ότι χρειαζόταν το εμβόλιο για τον COVID, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ!!!

Η μητέρα του Milo είπε ότι δεν ήθελε ο γιος της να κάνει το εμβόλιο. Ωστόσο ο γιατρός του νοσοκομείου είπε ότι διέτρεχε ιδιαίτερο κίνδυνο από τον COVID.

Τελικά, η Carrie τήρησε την σύσταση του γιατρού αφού την διαβεβαίωσαν πως τα εμβόλιο ήταν ασφαλές.

«Δυστυχώς, δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω», θυμάται τώρα. «Υποστηρίζω τα εμβόλια, αλλά αυτό ήταν δύσκολο».

 

Σε όλο αυτό το διάστημα, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν ξεκάθαρα την ταλαιπωρία του Milo.

Πριν από το εμβόλιο, η Carrie είπε ότι ο γιος της έτρωγε μόνος του, αλλά τώρα δεν μπορεί να καταπιεί ούτε το σάλιο του. Είπε ότι απέκτησε τόσες πολλές δεξιότητες πέρυσι και τα πήγαινε πολύ καλά. Εν τω μεταξύ, οι γιατροί στο Νοσοκομείο Παίδων  αρνούνται να αναφέρουν το εμβόλιο όταν μιλούν για την κατάσταση του Μάιλο, ανέφερε η Κάρι:

Η μητέρα κατάφερε να υποβάλει την δική  της αναφορά VAERS  στα τέλη Ιανουαρίου και ο Milo φέρεται να έλαβε μια επίσκεψη 10-15 λεπτών από ειδικούς λοιμωξιολόγους που είπαν ότι θα υποβάλουν αναφορά στο  CDC  και  στην Pfizer  νωρίς κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, έκτοτε δεν έχει ακούσει τίποτα για αυτό.

Ευτυχώς, το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου, ο Milo έφυγε από το δωμάτιό του για πρώτη φορά μετά από 50 ημέρες για να κάνει ποδήλατο και να ανακτήσει την μυϊκή του δύναμη!

Δείτε το βίντεο:

 

Η φωτογραφία στα δεξιά δείχνει τον Milo στην αρχή της δεύτερης παραμονής του στο νοσοκομείο τον Δεκέμβριο.  Η φωτογραφία στα αριστερά είναι μια πιο πρόσφατη φωτογραφία, η οποία δείχνει ότι ο Milo έχει βελτιωθεί ελαφρώς αλλά απέχει πολύ από τον παλιό του εαυτό.

 

 

Τα βίντεο που δείχνουν το παιδί να περπατά πριν εμβολιαστεί έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις εικόνες που παρείχε η μητέρα του και το δείχνουν διασωληνωμένο, ξαπλωμένο αβοήθητο στο νοσοκομείο.

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger