ΕνημέρωσηΟικονομία

Ευρωπαϊκός Σύνδεσμός Διεπαγγελματικών κρέατος: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ίδρυσης

Οι διαβουλεύσεις των έξι βασικών ιδρυτικών μελών του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διεπαγγελματικών Οργανώσεων Κρέατος, της γαλλικής INTERBEV, της ελληνικής EDOK, η οποία συμμετείχε με τριμελή αποστολή, της ιταλικής INTERCARNEITALIA, των ισπανικών PROVACUNO και INTEROVIC και της πολωνικής POLISHBEEFASSOCIATION, ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, στη συνεδρίαση αρχικά μελετήθηκε, συμφωνήθηκε και υπογράφηκε, το πλαίσιο των βασικών αρχών λειτουργίας καθώς επίσης και οι στόχοι του Συνδέσμου. Επίσης αποφασίστηκαν οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις, που αφορούν στο μέλλον της κτηνοτροφίας και όλου του τομέα του κρέατος.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη δημιουργία ενός αποδεκτού, από όλους τους εταίρους, ορισμού της βιωσιμότητας της κτηνοτροφίας στην ΕΕ.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock