Επικαιρότητα

Εύβοια: Οι πρώτες εικόνες από την φωτιά στο Αλιβέρι

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγο στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Άμεση κινητοποίηση των Αρχών

Η φωτιά εκδηλώθηκε συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο από Αλιβέρι προς Βέλος.

Λίγα λεπτά αργότερα εκδηλώθηκε μία ακόμη πυρκαγιά στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου.

Στο σημείο, σύμφωνα με το evima.gr, βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις, η ομάδα διάσωσης Εύβοιας SAR 312 και η αστυνομία.

  

Σε πορτοκαλί συναγερμό

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουλίου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4). Συγκεκριμένα, η προειδοποίηση αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία.

Συνεπώς, τίθεται σε εφαρμογή το 2ο στάδιο επιχειρησιακής ετοιμότητας του Π.Σ. και θα συνεχιστούν οι περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Επιπλέον, το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των συγκεκριμένων Περιφερειακών Ενοτήτων τίθεται σε μερική επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις που πιθανόν να προκύψουν.

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock