Οικονομία

Φέρνουν ραγδαία ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ: «Βενζίνη στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας»- BINTEO

Δραματική πρόβλεψη! Πλέον είναι απαγορευτικό να κινείται κανείς με όχημα!

Με τις αυτοκαταστροφικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας να κλιμακώνονται, όλα δείχνουν πως ο καλπασμός των τιμών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ρεύμα, καύσιμα, δεν έχει…ταβάνι!

Ενδεικτική της κατάστασης είναι η εκτίμηση του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, που είπε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μέχρι την Παρασκευή δηλαδή, η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο.

Όπως είπε ο Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Να θυμίζουμε απλά ότι τις παραμονές του πολέμου στην Ουκρανία, δύο εβδμάδες πριν δηλαδή, η μέση τιμή της βενζίνης πανελλαδικά ήταν στα στο 1,80ευρώ/λίτρο.

«Στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης».

Την ίδια στιγμή στα 1,50 ευρώ από σήμερα κυμαίνεται η μέση τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης με προοπτική να φθάσει το 1,60 ως το τέλος της εβδομάδας!

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger