ΕνημέρωσηΟικονομία

Flexcar: Ρεκόρ χρηματοδότησης με 210 εκατ. ευρώ

Τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση σε ελληνικό startup ανακοίνωσε η Flexcar. Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης έφθασε στα 210 εκατ. ευρώ και σε αυτόν συμμετέχουν funds, όπως η Fasanara Capital με έδρα το Λονδίνο. Σημειώνεται ότι πριν από μερικούς μήνες είχε αντλήσει 50 εκατ. ευρώ σε προηγούμενο γύρο χρηματοδότησης.

Ο νέος γύρος χρηματοδότησης αφορά επένδυση τόσο σε μορφή δανείων, όσο και στα ίδια κεφάλαια της εταιρείας, με τη Fasanara Capital να προστίθεται στη μετοχική σύνθεση της FlexCar, δίπλα σε υφιστάμενους κορυφαίους θεσμικούς επενδυτές όπως οι Seaya Ventures, Arena Investors, VentureFriends, Uni.Fund και Frontline Ventures.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η FlexCar έχει ήδη προχωρήσει σε επενδύσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ στις αγορές όπου δραστηριοποιείται, έχοντας καταφέρει σε μόλις 3 χρόνια να οκταπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της και να εδραιωθεί ως μια κερδοφόρος εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο, τον περασμένο Νοέμβριο πραγματοποίησε δυναμική είσοδο στην Ιταλία -μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης- η οποία καταγράφει ανάπτυξη με τριπλάσιο ρυθμό συγκριτικά με την Ελλάδα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger