Κόσμος

Γερμανία – DW: Οι «εξωτικοί» υποψήφιοι των εκλογών δεν το βάζουν κάτω…

Δεκάδες μικρά, ειδικού ενδιαφέροντος ή και… εξωτικά πολιτικά κόμματα κατεβαίνουν στις ομοσπονδιακές εκλογές της Γερμανίας, με την Deutsche Welle να ξεχωρίζει τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

 

«Κρατική επιδότηση 3.000 ευρώ για όσους παντρεύονται». Αυτή είναι μία από τις κύριες προεκλογικές υποσχέσεις του κόμματος «Η Αγάπη» (Die Liebe) που κατεβαίνει στις γερμανικές εκλογές. Αλλά και για όσους δεν παντρεύονται κάτι έχει να προσφέρει το κόμμα, καθώς, σύμφωνα με το πρόγραμμά του, διαθέτει φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό, ενώ στους στόχους του περιλαμβάνονται η ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών και η εξάλειψη της μοναξιάς.

Ευγενείς σκοπούς υπηρετεί και το κόμμα «Ανθρώπινος Κόσμος», που προτείνει «ευτυχία και ευωχία για όλους», με στόχο να «αναπτύξουν ολόκληρο το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν». Μεταξύ αλλων προσφέρονται εθελοντικές δράσεις στα βουνά της Βαυαρίας, καθώς και μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού «για το καλό όλων των ανθρώπων, των ζώων, αλλά και της φύσης», στοιχεία τα οποία το κόμμα αντιλαμβάνεται ως ενότητα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock